“First they laugh, then they copy. Mensen vinden vaak iets gek dat ze niet kennen, maar juist daar liggen de kansen.”

Wouter Hermanides, Investment Manager

Scroll
01Over Wouter

Wouter Hermanides

Wouter heeft ruim acht jaar M&A en Strategie ervaring bij onder andere Deloitte en werkte hierbij nauw samen met private equity en corporate cliënten aan tientallen bedrijfsovernames en -verkopen. De functie Investment Manager bij Gate is Wouter dan ook op het lijf geschreven. In deze rol houdt hij zich bezig met het onderzoeken van groeimarkten en het identificeren van nieuwe investeringsmogelijkheden. Daarnaast werkt Wouter samen met onze portfoliobedrijven en begeleidt hij hen bij strategische en operationele vraagstukken.

Lees verder
02Dobberen met Wouter

De ideale balans

Nieuwsgierig, kritisch, positief. Dat is de balans die Wouter opzoekt in zijn leven. Nieuwe dingen moet je leuk vinden, en tegelijkertijd moet je door de mooie buitenkant heen kunnen kijken. Zijn interesse gaat verder dan alleen de financiële aspecten van een bedrijf; het draait om het begrijpen van de kern, de bedrijfsvoering en de unieke organisatie erachter. Dat laatste maakt voor hem het verschil bij Gate. Er is aandacht voor het individu.  

On- en offshore

De droom van Wouter is om een eigen onderneming te starten, bij voorkeur iets in de energietransitie. Daarom zit hij helemaal op zijn plek als sparringpartner bij verschillende bedrijven, waaronder Dynamic People en Iver. Daarnaast kun je hem altijd enthousiasmeren met een rondje op een mooie 9-holes golfbaan. Slaat hij in zijn vrije tijd geen hole-in-one? Dan is hij aan het dobberen op het water. 

Buiten kaders

Hoe Wouter in het leven staat? Neem het leven niet te serieus. Geniet van vrienden, maak connecties met mensen. Niet alleen privé, maar ook zakelijk. Bied een kopje koffie aan, maak een praatje en verdiep je echt eens in de ander. Voor Wouter daarnaast liever geen moetjes. Waarom binnen de lijntjes blijven als het daarbuiten leuker is?

Samen met Wouter buiten de kaders denken? Hij ontvangt je graag voor een kopje koffie en een praatje!

03Ons team

Mijn collega's

Werken met Gate betekent aandacht en positieve energie. Oprechte betrokkenheid en een goed gevoel. Een constant, hoog tempo. Een duidelijk plan, én creativiteit. Oog voor mensen en nieuwe mogelijkheden.

Werken bij