“Werken met Gate en Paul Vermaat is als lopen in een wervelstorm van constante groei, focus en enthousiasme."

Jeroen van den Biggelaar, Operating Partner

Scroll
01Over Jeroen

Jeroen van den Biggelaar

Een echte vedette in het vak. Jeroen is al meer dan 25 jaar werkzaam in het bedrijfsleven, met als speerpunt retail. Hij bekleedde diverse directiefuncties bij grote (inter)nationale bedrijven. Ook is hij bekend met familiebedrijven en private equity want hij heeft aan beide kanten van de tafel gezeten. In zijn rol als Operating Partner bij Gate kan hij operationele en strategische ondersteuning bieden bij het behalen van de groeidoelstellingen van portfoliobedrijven. Jeroen probeert de kernwaarden van Gate – groei, aandacht, trots en enthousiasme – in zijn gehele werk zichtbaar te maken.

Lees verder
02Broodje Van Dobben kroket met Jeroen

It’s all in the details

Hebben ondernemers en managementteams strategische vraagstukken? Of hebben collega’s een frisse blik op een gestelde groeistrategie nodig? Aan Jeroen hebben zij de perfecte sparringpartner. Hij weet precies hoe dit vervolgens doorvertaald kan worden in de operatie. Met oog voor detail maak je volgens hem namelijk echt het verschil. Iets wat hij heeft meegenomen uit zijn retail tijd. Het beste advies wat hij dan ook ooit heeft gekregen? Wat je doet, doe het met overgave. En dat zie je bij Jeroen overal in terug.

Yes, sir!

Rolvast en betrokken. Zo kun je Jeroen omschrijven. Afmaken waar je aan begonnen bent, zo luidt zijn motto. Het zal je niets verbazen dat hij ruim 26 jaar Luitenant-Kolonel is geweest bij de Koninklijke Landmacht. Dat stuk fysieke uithoudingsvermogen heeft hij daarnaast nog eens 12 keer laten zien door de Nijmeegse Vierdaagse uit te lopen. Alsof dat niet voldoende is, droomt hij ervan om nog eens naar Santiago de Compostella te lopen.

Van Dobben & Hazes

Waar Jeroen het meeste van kan genieten? Een breed scala aan dingen. Allereerst is hij trots om te zien dat hij zijn drie schitterende kinderen heeft grootgebracht tot leuke mensen met een eigen wil. Maar mocht je hem ooit ‘s nachts wakker moeten maken, zorg dan dat je een plaat van Hazes senior opzet, terwijl je hem voorziet van een broodje Van Dobben kroket én een flinke dosis humor. Dan zit je wel goed.

Sparren met Jeroen, van strategieën tot operatie? Ga dan eens met hem een lange wandeling maken in de natuur!

03Ons team

Mijn collega's

Werken met Gate betekent aandacht en positieve energie. Oprechte betrokkenheid en een goed gevoel. Een constant, hoog tempo. Een duidelijk plan, én creativiteit. Oog voor mensen en nieuwe mogelijkheden.

Werken bij