“Ik word enthousiast van mensen met passie voor waar ze mee bezig zijn. Bij Gate delen we deze passie in ons DNA."

Frederieke van Baal, Director

Scroll
01Over Frederieke

Frederieke van Baal

Frederieke heeft het minst conventionele carrièrepad bewandeld binnen Gate. Zo is ze begonnen als M&A advocaat bij Allen & Overy in Amsterdam. In deze hoedanigheid is ze als advocaat ‘aan de andere kant van de tafel’ betrokken geweest bij de verkoop van Vermaat Groep en heeft zo Paul en het bedrijf leren kennen. Frederieke heeft ruime ervaring in het begeleiden en (juridisch) structureren van investeringstransacties. Sinds de opstart is ze samen met Paul Vermaat verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van de Wereld van Vermaat en Gate Invest.

Lees verder
02Amaretto sour met Frederieke

Frederiek is energiek

Tikkende hakken op het parket, een grote glimlach en een bak energie. Je wéét wanneer Frederieke eraan komt en je kunt altijd een enthousiast en warm welkom verwachten. Of je haar nou spontaan en vurig noemt, of snel en duidelijk; Frederieke is onmiskenbaar de spirit animal van het kantoor. Je ziet haar als ondernemer vooral aan tafel tijdens transacties, of wanneer je wilt sparren over lastige dossiers. Ben je op zoek naar een baan binnen De Wereld van Vermaat? Dan zal je Frederieke voor je krijgen tijdens jouw sollicitatiegesprek. Geen zorgen, haar levensmotto luidt: vriendelijkheid kost niets!

Trots op thuis

Trots is een belangrijke kernwaarde bij Gate. Frederieke is onwijs trots op het succesvolle investeringsbedrijf dat we de afgelopen jaren met elkaar hebben uitgebouwd. Maar nóg gelukkiger wordt zij van haar gezin. Het geeft balans, energie en een goede dosis relativerend vermogen. Is ze dus niet aan de Maliebaan 8 te vinden, dan is ze wel lekker buiten met haar jongens. Of op een zeldzaam moment nippend aan een Amaretto sour, als het even kan. Daar is ze altijd voor te porren!

Wil je graag mee in het tempo van Frederieke? Kom eens langs bij ons op kantoor!

03Ons team

Mijn collega's

Werken met Gate betekent aandacht en positieve energie. Oprechte betrokkenheid en een goed gevoel. Een constant, hoog tempo. Een duidelijk plan, én creativiteit. Oog voor mensen en nieuwe mogelijkheden.

Werken bij