“Mijn levensmotto? Alles eruit halen wat je eruit wil halen. Niet wachten op later, gewoon nu doen!”

Malou Goedman, Investment Manager Finance

Scroll
01Over Malou

Malou Goedman

Malou werkte hiervoor bij KPMG Deals Transaction Services, waar ze veel ervaring heeft opgedaan aan de financiële zijde van due diligence. Uiteindelijk zocht ze meer persoonlijk contact en directe betrokkenheid, waarna ze bij Gate aan de slag is gegaan als Investment Manager Finance; een functie waarbij ze dagelijks in contact staat met ondernemers en managementteams, en hen begeleidt vanuit (operational) finance perspectief. Malou biedt onze portfolio bedrijven daarnaast ondersteuning bij hun financiële rapportages, geeft analyses van financiële prestaties en geeft advies. 

Lees verder
02Rondje joggen met Malou

Nooit genoeg cijfers

Malou houdt van de betrokkenheid die ze heeft bij de verschillende bedrijven, de diversiteit van haar werkzaamheden en het samenwerken met enthousiaste ondernemers en managementteams. Daarom zit ze zo goed op haar plaats bij Gate: ze krijgt hier mee wat er écht in de business speelt. Ze is extra betrokken bij Iver, Precedence en Dynamic People; leuke en diverse bedrijven. Overal speelt wel iets anders.

 

(Nog g)een doel voor ogen

Malou is een echte sportieveling. Hardlopen, een potje padel, golf of skiën: het liefste doet ze het allemaal tegelijk. Ooit gaat ze een fantastische sportieve prestatie neerzetten. Wat dat gaat worden? Dat moet nog bedacht worden, maar dat mag de uitdaging niet in de weg staan. Als je er namelijk zelf voor de volle 100% achter staat, moet je het gewoon doen! Zo luidt dan ook het beste advies dat ze ooit heeft gekregen.

Wil je niet wachten tot later, maar gewoon dóén? Ga eens in een inspirerend gesprek met Malou!

03Ons team

Mijn collega's

Werken met Gate betekent aandacht en positieve energie. Oprechte betrokkenheid en een goed gevoel. Een constant, hoog tempo. Een duidelijk plan, én creativiteit. Oog voor mensen en nieuwe mogelijkheden.

Werken bij