“Ik vind het interessant om markten tot op de bodem uit te zoeken. Ik wil precies weten wat er zich afspeelt.”

Pim Schlejen, Investment Analyst

Scroll
01Over Pim

Pim Schlejen

Na het behalen van zijn Bachelor’s degree heeft Pim M&A-ervaring opgedaan bij een Corporate Finance boutique. Vervolgens heeft hij zijn Master’s degree in Finance succesvol afgerond in Amsterdam. Pim begon zijn carrière als Gate als Investment Analyst na een succesvolle stage. Hij richt zich op grondige bedrijfsanalyses, het ondersteunen van portfoliobedrijven bij uitdagingen en het verkennen van investeringsmogelijkheden in veelbelovende markten.

Lees verder
02Sparren met Pim

Tot op de bodem

Als Pim een kansrijke markt ziet, bijt hij zich erin vast. Vraag hem iéts over een van zijn projecten, en hij weet van de hoed en de rand. Met zijn enthousiasme, leergierigheid en vastberadenheid heeft hij zich binnen no-time ontwikkeld tot Investment Analyst. Hij komt helemaal tot zijn recht bij Gate in een dynamisch en ambitieus team, met mensen die graag samen successen willen behalen.

 

Thrillseeker

Niet alleen in zijn werk bijt Pim zich vast. Wat hij namelijk ooit nog eens zou willen doen? De Mount Everest beklimmen. De top van de berg bereiken. Hij maakt ook graag een ritje van de top naar beneden; je kunt hem wakker maken om met zijn snowboard volle vaart door een goede laag tiefschnee gaan. Genoeg te doen dus voor Pim. Zoals Pink Floyd zegt: Shine on you crazy diamond.

 

Thuisbasis

Kom je hem tegen in het weekend op een stralende dag? Dan zie je hem misschien wel op het terras in zijn woonplaats Amsterdam. Toch verloochent hij zijn afkomst niet. Deze van oorsprong Rotterdammer is geregeld in 010 te vinden!

 

De diepte ingaan met Pim? Kom eens langs voor een kennismaking!

03Ons team

Mijn collega's

Werken met Gate betekent aandacht en positieve energie. Oprechte betrokkenheid en een goed gevoel. Een constant, hoog tempo. Een duidelijk plan, én creativiteit. Oog voor mensen en nieuwe mogelijkheden.

Werken bij