“Het vertrouwen, de vrijheid en de verantwoordelijkheid die je krijgt bij Gate, maken het een heel gave plek om te werken.”

Coen Ruys, Investment Associate

Scroll
01Over Coen

Coen Ruys

Voordat Coen bij Gate aan de slag ging, heeft hij ervaring opgedaan op het gebied van M&A bij ING in Zuidoost Azië. Dit deed hij met zijn Master’s degree in Business Administration aan de Vrije Universiteit Amsterdam op zak. Toch leek hem de andere kant van de tafel interessanter, dus begon hij in 2020 als stagiair bij Gate. Deze stage heeft hij met beide handen aangegrepen, waarna hij binnen vier maanden de functie als Investment Analyst kreeg. Vandaag is hij als Investment Associate betrokken bij verschillende portfoliobedrijven en houdt hij zich bezig met het identificeren van nieuwe investeringsmogelijkheden en het uitrollen van een actieve buy and build strategie. 

Lees verder
02Tafeltennis met Coen

24 kitchens

Coen krijgt energie van zijn werk. Wat hij het leukste vindt? Om met ambitieuze en gepassioneerde ondernemers en managementteams te spreken over ondernemingskansen en strategieën om hun bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen. De kennis en ervaring die hij opdoet door in verschillende keukens mee te kijken, zorgen ervoor dat hij elke dag weer plezier uit zijn werk haalt.

16.00 cup-á-tennis

Vastberadenheid zie je niet alleen terug in zijn werk. Ook daarbuiten geeft Coen de volle honderd procent. Je kunt je klok erop gelijk zetten: rond een uurtje of 16.00 komt het kantoor tot leven met een verhit tennistafel duel, aangewakkerd door een fanatieke Coen en zijn rivaal. Altijd even gefocust, iedere keer net zo gepassioneerd. Geen winnaarsmentaliteit? Dan kun je dit potje gerust overslaan. 

Altijd in de weer

Op zijn vrije dagen is Coen dan ook te vinden in het voetbalveld of de tennisbaan. Ook de padelbaan is een vaak bezochte hotspot. Samen met collega’s wordt hier op donderdagochtend fanatiek een balletje geslagen. Wat hij nog weleens zou willen doen in zijn leven aan sportieve prestaties? Op de fiets naar Zuid-Frankrijk!

Ben jij net zo ambitieus en gepassioneerd? Kom dan eens langs op kantoor voor een potje tafeltennis met Coen!

03Ons team

Mijn collega's

Werken met Gate betekent aandacht en positieve energie. Oprechte betrokkenheid en een goed gevoel. Een constant, hoog tempo. Een duidelijk plan, én creativiteit. Oog voor mensen en nieuwe mogelijkheden.

Werken bij