"Iets wat mij nauw aan het hart ligt? Investeren met passie voor de samenleving en mens.”

Noam Cosla, Investment Analyst

Scroll
01Over Noam

Noam Cosla

Noam heeft stagegelopen bij onder andere Mentha Capital en de Investment Banking-divisie van UBS in Londen. Na een brede oriëntatie heeft hij ontdekt dat zijn grootste energiebron ligt in het sociale aspect van het investeren in MKB-bedrijven. Zo kwam hij in aanraking met Gate Invest. Noam ondersteunt het team bij het nemen van investeringsbeslissingen en het managen van de portfoliobedrijven. Daarbij is hij betrokken bij het portfoliobedrijf Precedence en draagt hij bij aan het uitbreiden van de huidige portefeuille met nieuwe bedrijven.

Lees verder
02The Lion King kijken met Noam

Investeren met passie voor de samenleving en mens

Een beschrijving van Noam in drie woorden? Loyaal, empathisch en gedreven. Hij waardeert trouw, zowel in zijn relaties als in zijn werk. Hij streeft ernaar om anderen te ondersteunen en om positieve impact te brengen. Dit vindt hij terug in zijn werk: investeren in de mensen achter het bedrijf en samen met ondernemers en managementteams bouwen aan een mooie toekomst.

The circle of life

Noam’s guilty pleasure kun je ook in drie woorden beschrijven, namelijk ‘The Lion King’. Een film vol levenslessen, een goede verhaallijn en ook gewoon heel erg goede muziek. Daarnaast heeft hij een voorliefde voor reizen. Hij is al op veel exotische bestemmingen geweest, zoals Japan en de San Blas-eilanden en heeft tijdens een uitwisseling zelfs in Taiwan gewoond. Deze wanderlust komt niet zomaar ergens vandaan; Noam heeft zelf Israëlische roots en heeft hier ook een tijd gewoond. Zo heeft hij een diepgaand respect ontwikkeld voor verschillende culturen en vindt hij het mooi om deze samen te brengen.

Don’t hate the player, love the game

Noam is geboren en getogen bij ons kantoor om de hoek. Als echte Utrechter is hij in zijn weekenden natuurlijk te vinden als supporter bij FC Utrecht. Hij is sowieso wel een sportfanaat. Padel, kickbox of voetbal? Geef de man een goed duel en hij is all-in.

Net als Noam ook all-in gaan? Kom eens langs voor een kennismaking bij ons op kantoor aan de Maliebaan 8!

03Ons team

Mijn collega's

Werken met Gate betekent aandacht en positieve energie. Oprechte betrokkenheid en een goed gevoel. Een constant, hoog tempo. Een duidelijk plan, én creativiteit. Oog voor mensen en nieuwe mogelijkheden.

Werken bij