Over ons

Scroll

Wij zetten ondernemen op één.

Een mooi bedrijf bouwen betekent ambities realiseren. We weten wat daarvoor nodig is: samenwerking, expertise en kapitaal. Samen jagen we dezelfde doelen na. Met een gedreven team, een hoog tempo en heel veel enthousiasme.

Scroll
01Over ons

Gate is een investeringsmaatschappij die Nederlandse bedrijven met grote ambities verder helpt groeien.

Sinds 2016 ondersteunen onze professionals gedreven ondernemers en managementteams bij het waarmaken van hun groeiambitie. Onze visie? Ruimte creëren om grenzeloos te ondernemen, zodat veelbelovende bedrijven verder kunnen groeien in binnen- en buitenland.

Verhaal van Paul Vermaat
02Ons team

Plus ons bij

Werken met Gate betekent aandacht en positieve energie. Oprechte betrokkenheid en een goed gevoel. Een constant, hoog tempo. Een duidelijk plan, én creativiteit. Oog voor mensen en nieuwe mogelijkheden.

Werken bij Gate
03Ons ontstaan

Ondernemen op één

Gate is opgericht door ondernemer en investeerder Paul Vermaat na de verkoop van Vermaat Groep, eind 2015. Toen Paul zijn bedrijf verkocht, viel hem op dat er veel adviseurs en investeerders zijn die eigenlijk niets begrijpen van ondernemen. Met pensioen ging Paul nog lang niet, dus hij dacht na over een nieuwe uitdaging. Zijn focus: andere ondernemers helpen navigeren over een pad dat hij goed kent.

Verhaal van Paul Vermaat
Paul Vermaat | CEO Founder Gate Invest

Het verhaal van Paul Vermaat,

Oprichter Gate Invest

04Onze kernwaarden

“Groei, Aandacht, Trots en Enthousiasme. GATE. Dat zijn de kernwaarden waar onze organisatie op gebouwd is.”

Frederieke van Baal, director bij Gate

“Groei, Aandacht, Trots en Enthousiasme. GATE. Dat zijn de kernwaarden waar onze organisatie op gebouwd is.”

Frederieke van Baal, director bij Gate
05Ons kantoor

Inspirerende hub, hartje Utrecht

Welkom aan ons kantoor aan de Maliebaan 8. Een bruisende plek voor ondernemers en managementteams, waar je de enige kan voelen. Hier raak je geïnspireerd door andere succesverhalen en mooie projecten, die allemaal net even anders zijn.

 • Groot netwerk in zakelijk Nederland

  Ondernemende leiders met mooie bedrijven en succesvolle professionals in allerlei sectoren en segmenten.

 • Toegang tot ons marketingbureau

  Van positionering tot employer branding, recruitment marketing en sales pitches. Onze Studio ondersteunt van strategie tot uitvoering.

 • Team van specialisten

  Ervaren professionals die managmentteams van A tot Z begeleiden. Wat de vraag ook is, samen vinden we de weg of maken we er een.

 • Ongeëvenaarde energie

  Je voelt het wanneer je bij ons binnenstapt: energie! Ons team bestaat uit top professionals die elkaar uitdagen en elke dag willen groeien.

Kennismaken
06Gate invest

13Professionals

8Platforminvesteringen

1515 Add-ons

957Banen

07Onze studio

Onze Studio

Onze in-house marketingafdeling levert een directe bijdrage aan het commerciële succes van onze portfolio-ondernemingen. Van (re)branding, employer branding en recruitmentcampagnes tot films, sales pitches, websites en content marketing; de collega’s van De Studio zijn van alle markten thuis. Zij zijn een verlengstuk van het team van Gate Invest, en waar gewenst van onze portfoliobedrijven. Door samen te werken aan sterke merken, een scherpe positionering en treffende campagnes, behalen we onze doelstellingen sneller.