Precedence

Scroll
01Precedence in cijfers

Onze samenwerking

Ontstaan: 2009

Partnership: 2020

Add-ons: –

In het kort: Precedence is gespecialiseerd in het stroomlijnen van bedrijfsprocessen, management en digitale transformaties.

Precedence Business Strategy | Gate Invest
01Precedence in cijfers

Onze samenwerking

Ontstaan: 2009

Partnership: 2020

Add-ons: –

In het kort: Precedence is gespecialiseerd in het stroomlijnen van bedrijfsprocessen, management en digitale transformaties.

Precedence Business Strategy | Gate Invest
02Alles over Precedence

Over Precedence

Precedence, met haar roots in Maastricht, is in 2009 opgericht door Roy Goverde en Mark Cloesmeijer. Precedence is binnen en buiten Nederland actief in grote digitale transformatietrajecten, met name op het gebied van procesarchitectuur, procesmanagement en procesdesign. Precedence is onder andere actief in de telecombranche, automotive, overheid, banking & finance en pharma & healthcare.

In 2020 is Gate Invest toegetreden als aandeelhouder. Het management van Precedence blijft operationeel en als aandeelhouder ook nauw betrokken. Met onze expertise, ondernemerservaring en uitgebreid netwerk helpen we Precedence verder te groeien. Zowel operationeel, commercieel als op HR-gebied.

03Ondernemer aan het woord

Sohaïla Boumans

“Precedence is een prachtig bedrijf met slimme, creatieve en resultaatgerichte mensen. Extreme klantgerichtheid en het bedenken en implementeren van werkbare oplossingen voor klanten zit diep verankerd in het DNA van Precedencials. Ik wilde altijd al ondernemen, actief zijn op meerdere vlakken: de lijnen uitzetten, maar ook praktisch en pragmatisch aan de slag gaan. Bij Precedence kan ik die ambitie realiseren. We zijn experts in (digitale) verandering, we brengen de oplossingen waar onze opdrachtgevers écht mee verder kunnen. En dat willen we de wereld laten weten. Hier werk ik elke dag met plezier aan, samen met onze Precedencials en Gate.”Lees de casus
Sohaila Boumans CEO van Precedence | Gate Invest

Het verhaal van Sohaïla Boumans

CEO Precedence

Han Pieter Olde Hartmann

Noam Cosla

Malou Goedman

Dynamic People

Dynamic People adviseert, ontwerpt, levert, implementeert en beheert als strategische Microsoft Gold partner cloudoplossingen gebaseerd op Microsoft Dynamics 365, PowerPlatform en Azure. Het bedrijf dat in 2006 is opgericht, is inmiddels doorgegroeid tot een volwassen organisatie waar kwaliteit en eerlijkheid nog steeds voorop staat. De meer dan honderd medewerkers van Dynamic People staan centraal. People first en gericht op het aangaan van partnerschappen: dat is waar Dynamic People voor staat. Want als je samen groeit, kom je een stuk verder. Gate is in 2022 toegetreden als strategisch groeipartner, met als doel om de beste strategische partner te zijn voor end-to-end op Microsoft-technology gebaseerde bedrijfsoplossingen. 

Lees de casus
Jeroen Bunck CEO bij Dynamic People

Het verhaal van Jeroen Bunck,

CEO Dynamic People

Patrick Heijtlager

Coen Ruys

Wouter Hermanides

04Locaties

  Maastricht - Hoofdkantoor

  Prins Hessen Casselstraat 15
  6211 JZ Maastricht

  Utrecht

  Maliebaan 8
  3581 CM Utrecht

Ontmoet ook

05Onze bedrijven