"Hoe zorg ik ervoor dat mijn bedrijf voorop blijft lopen in de markt?"

Jeroen Bunck, CEO Dynamic People

Scroll
01Het vraagstuk

Jeroen Bunck

Dynamic People adviseert, ontwerpt, levert, implementeert en beheert als strategische Microsoft Gold partner cloudoplossingen gebaseerd op Microsoft Dynamics 365, PowerPlatform en Azure. De nieuwste technologie echt laten werken voor onze klanten. Dat is waar we elke dag naar streven.

Het Microsoft Dynamics 365 landschap wordt steeds complexer, maar ook verzadigder. Er komen steeds meer kleine Microsoft Solutions partners, waardoor het aanbod heel versplinterd is. Wij willen krachten bundelen, om binnen de branches Trade & Commodity, Finance, Professional Services de meest deskundige totaalaanbieder te zijn.

Bekijk Dynamic People
Jeroen Bunck CEO bij Dynamic People
02In gesprek met Jeroen
Jeroen Bunck: “Onze ambitie? Dé partner in innovatie worden.”

Gate is in 2022 ingestapt als investeringspartner van Dynamic People; een IT bedrijf dat adviseert, ontwerpt, levert, implementeert en beheert als strategische Microsoft Gold partner cloud oplossingen gebaseerd op Microsoft Dynamics 365, PowerPlatform en Azure. Wat voor hem juist belangrijk is? De mensen achter Dynamic People. Wij spraken met CEO Jeroen Bunck over zijn visie op goed werkgeverschap, de samenwerking met investeringsbedrijf Gate en de ambitie om te groeien.

“Gate heeft een bepaald DNA wat ons erg aanspreekt. We doen het nog steeds zelf, maar hebben wel het gevoel dat Gate ons vanaf de zijlijn continu coacht. Zo weten we hoe we het nóg beter kunnen doen.”

 

Dynamic People, een mensenbedrijf

Jeroen Bunck richtte in 2006 Dynamic People op. Tegenwoordig is hij CEO van dit mooie bedrijf. “Zeventien jaar geleden ben ik gestart met Dynamic People met de gedachte: ‘We gaan het anders doen’. We wilden niet de technologie, maar de mens vooropstellen. Wanneer de medewerker voorop wordt gesteld, krijgt deze uiteindelijk ook de klant gelukkig. Dat was, en is, nog steeds onze filosofie.”

 

Als team naar successen

De menselijke aanpak is ook terug te zien binnen het bedrijf: “We zijn een hecht team. Teamprestatie staat voorop. Samen komen we tot hele mooie en bijzondere projecten. Door de samenstelling weten we die ook daadwerkelijk te realiseren en tot een succes te maken. Dat maakt Dynamic People zo’n mooi bedrijf.”

 

Dé partner op het gebied van innovatie

Jeroen heeft vanaf het begin af aan een visie met Dynamic People: “Wij willen dé partner op het gebied van innovatie zijn. Dat is tweeledig. We zijn continu bezig met het verbeteren, vernieuwen en bedenken van oplossingen, zodat ze helemaal aansluiten op de klant- en de branche behoeften. Heeft een bedrijf zelf een nieuwe businesslijn of een nieuw product dat ze in de markt willen zetten? Dan bellen ze Dynamic People met de vraag hoe ze dit technologisch moeten gaan integreren in hun processen. Zo zorgen we dat bedrijven voorop lopen.”

 

Dynamic People plus Gate, een investering met gedeelde groeiambitie

Vanaf begin 2022 zijn Dynamic People en Gate een samenwerking aangegaan. “We stonden toen aan de vooravond van een professionaliseringsslag in ons interne team. Gate heeft ons hierbij enorm geholpen. Zij hebben ervaring met investeren en het groter worden van een organisatie. Dit geeft ons een extra inzicht in hoe we de beoogde groei kunnen gaan bewerkstelligen.”

 

“De doorslag in de samenwerking is ook gedreven door Paul Vermaat zelf. Paul is een rasondernemer, dat is iets wat je mee moet maken. Hij is heel druk, maar maakt altijd tijd en weet ook echt iets te brengen.”

 

Match in DNA

Waarom Gate? “Investeringsbedrijf Gate heeft een bepaald DNA, wat ons heel erg aanspreekt. De cultuur, de hoge ambities en kwaliteit die altijd voorop staan: het sluit naadloos aan op Dynamic People. Waar wij vooral de toegevoegde waarde van Gate zien is het aanbrengen van bepaalde governance structuren die we al hebben gerealiseerd, het doen van overnames en een stuk marktverkenning. Hoe ziet de markt eruit? Nationaal, maar soms ook internationaal. Gate komt zelf ook met aanbevelingen voor interessante partijen die eventueel onderdeel uit kunnen maken van de groep.”

 

Een ander pluspunt aan Gate vindt Jeroen in-house marketingafdeling De Studio. “We doen heel veel met De Studio. Ons eigen marketingteam werkt nauw samen met de mensen van De Studio. We kennen elkaar inmiddels goed; we kunnen lezen en schrijven!” 

 

Een trotse CEO

“Ik ben trots. Trots op waar het bedrijf nu staat. Ik ben heel blij dat we met een hecht team iets moois aan het bouwen zijn. Veel mensen van het eerste uur werken nog steeds bij Dynamic People. Dat vind ik heel bijzonder. Ook al maken we groei door, we zijn nog steeds in staat om met elkaar succes te creëren. Dat maakt mij trots.”

 

Net als Jeroen klaar voor de volgende groeifase van jouw bedrijf? Jij weet waar je heen wilt, wij helpen je om daar te komen. Kom eens langs voor een kop koffie, dan praten we verder!