FysioHolland

Scroll
01FysioHolland in cijfers

Ontstaan: 2009

Partnership: 2018

Add-ons: 20

In het kort: FysioHolland is een landelijke aanbieder van fysiotherapie die mensen helpt om weer volop mee te doen in de maatschappij.

01FysioHolland in cijfers

Ontstaan: 2009

Partnership: 2018

Add-ons: 20

In het kort: FysioHolland is een landelijke aanbieder van fysiotherapie die mensen helpt om weer volop mee te doen in de maatschappij.

02Over FysioHolland

Over FysioHolland

FysioHolland is een Nederlandse zorgonderneming van geïntegreerde fysiotherapiepraktijken onder het merk FysioHolland. De onderneming is in 2009 opgericht en met praktijken verspreid over heel Nederland marktleider in de branche. FysioHolland combineert de kracht van een landelijk merk met lokaal vakmanschap en onderscheidt zich door het aanbieden van kwalitatief hoogwaardige zorg, een centraal service team dat therapeuten op locatie ontzorgt en het ontwikkelen van innovatieve zorgproducten. FysioHolland is landelijk verspreid met ca. 100 vestigingen.

In 2018 is Gate Invest als aandeelhouder toegetreden om het management te ondersteunen bij de uitvoering van de groeistrategie.

03Ondernemer aan het woord

Otto Cazemier

Iedereen in Nederland gezond en actief maken. Dat is het streven van FysioHolland. Binnen tien jaar was het bedrijf in 2019 uitgegroeid tot een toonaangevende aanbieder van fysiotherapie door heel Nederland. Met wel meer dan honderd vestigingen, die allemaal op lokaal niveau aangestuurd werden, was het van groot belang dat de organisatie meer gestructureerd, gecentraliseerd en geprofessionaliseerd werd.

Door Gate aan te haken hebben we onze organisatie kunnen professionaliseren, waardoor we centraal kunnen aansturen en toch de locaties afzonderlijk de aandacht kunnen bieden die we willen. Ook krijgen we ondersteuning bij onze verdere groeistrategie.

Lees de casus
Otto Cazemier, CEO FysioHolland | Gate Invest

Het verhaal van Otto Cazemier

CEO FysioHolland

Patrick Heijtlager

Coen Ruys

Dynamic People

Dynamic People adviseert, ontwerpt, levert, implementeert en beheert als strategische Microsoft Gold partner cloudoplossingen gebaseerd op Microsoft Dynamics 365, PowerPlatform en Azure. Het bedrijf dat in 2006 is opgericht, is inmiddels doorgegroeid tot een volwassen organisatie waar kwaliteit en eerlijkheid nog steeds voorop staat. De meer dan honderd medewerkers van Dynamic People staan centraal. People first en gericht op het aangaan van partnerschappen: dat is waar Dynamic People voor staat. Want als je samen groeit, kom je een stuk verder. Gate is in 2022 toegetreden als strategisch groeipartner, met als doel om de beste strategische partner te zijn voor end-to-end op Microsoft-technology gebaseerde bedrijfsoplossingen. 

Lees de casus
Jeroen Bunck CEO bij Dynamic People

Het verhaal van Jeroen Bunck,

CEO Dynamic People

Patrick Heijtlager

Coen Ruys

Wouter Hermanides

04Locaties

    Nieuwegein - Hoofdkantoor

    FysioHolland Serviceteam
    Newtonbaan 19
    3439 NK Nieuwegein

Locatiekaart Fysio Holland

Ontmoet ook

05Onze bedrijven