Stagiair Private Equity

Solliciteer

4 december 2023

Aantal uur40

LocatieUtrecht

SalarisMarktconform

Start datum01-01-2024

Solliciteer

Ben jij een analytisch talent en op zoek naar een stageplek waar je optimaal kunt groeien? Wil je onderdeel worden van een energiek team en ervaring opdoen in verschillende vakgebieden? Dan is dit iets voor jou!

Wat je doet

Als stagiair(e) bij Gate Invest ben je nauw betrokken bij alle aspecten van het investeringsproces en portfoliomanagement. Je helpt het team actief bij lopende en nieuwe transacties (o.a. aankoop, verkoop en financiering) en maakt zelfstandig de eerste analyse en beoordeling van nieuwe investeringsmogelijkheden. Ook ondersteun je bij het in kaart brengen van bedrijven en de markten waarin zij actief zijn. Ruimte voor jouw ideeën is er meer dan genoeg; samen met het team ontwikkel je ideeën en analyses voor nieuwe investeringen en commerciële strategieën. Ook verdiep je je in markten waarvan jij verwacht dat ze een interessante propositie zijn voor Gate. Je ondersteunt de managementteams van de bedrijven waarin wij geïnvesteerd zijn bij de realisatie van hun doelstellingen. 

Een energieke teamplayer die continu wil groeien. Dat ben jij!

Waarom dit iets voor jou is

 • Je bent een ondernemende en energieke teamspeler die graag wordt uitgedaagd
 • Je hebt sterke analytische vaardigheden en kunt zelfstandig aan de slag 
 •  Je wil continu groeien, zowel op inhoudelijk als persoonlijk vlak
 • Je bent bezig met je master in Finance, Bedrijfskunde, Econometrie, Techniek, Data Science of hebt je diploma net op zak
 • Je bent beschikbaar voor 4-6 maanden en spreekt vloeiend Nederlands en goed Engels
 • Eerdere stage-ervaring in een professionele omgeving (Strategie Consulting, Investment Banking, Private Equity en Venture Capital) is een pre

Wat wij je bieden

We zijn een gedreven team met veel kennis en ondernemerservaring. De informele en open sfeer binnen Gate zorgt voor een dynamische cultuur waar veel ruimte en oog is voor jouw ontwikkeling. 

Hier kun je op rekenen:

 • Marktconforme stagevergoeding 
 • Inhoudelijk interessante projecten en leuke collega’s van wie jij alle ins en outs van het investeringsvak leert 
 • Intensieve begeleiding van ervaren collega’s
 • Mogelijkheid om na je stage onderdeel van ons team te blijven
 • Talloze potjes tafeltennis en (sportieve) activiteiten met collega’s, die uitgebreid kunnen worden besproken tijdens onze wekelijkse vrijdagmiddagborrel op ons zonnige terras

Over ons

Gate is een investeringsfonds, opgericht door ondernemer Paul Vermaat in 2016 en gevestigd in hartje Utrecht. Onze focus ligt op servicegerichte en onderscheidende mkb-ondernemingen binnen groeiende eindmarkten. We investeren in gezonde ondernemingen van tenminste €2m EBITDA. Met een team van 13 investeringsprofessionals en een in-house marketingteam (De Studio) helpen wij ondernemers en managementteams hun ambities waar te maken. 

Groeien doen we samen, ongeacht de uitdaging. Wij begeleiden bij de overgang naar de volgende fase aan de hand van het identificeren van kansen, het doen van acquisities, het ontwikkelen van stuurinformatie en het nemen van organisatorische (investerings)beslissingen.

Enthousiast geworden over deze functie of wil je meer weten?

Solliciteer