"Iedereen heeft zijn eigen kracht bij Gate. De gemene deler? We zijn ambitieus, energiek en ondernemend."

Han-Pieter Olde Hartmann, Investment Manager

Scroll
01Over Han-Pieter

Han-Pieter Olde Hartmann

Beter bekend als HP. Al sinds het eerste begin van Gate is HP betrokken geweest bij verschillende investeringen. Waar hij begon als private equity stagiair, is hij binnen een aantal jaar doorgegroeid naar Investment Manager. Met onder andere CAG en AB&C Groep heeft hij verschillende (overname)strategieën succesvol uitgevoerd en heeft hij uiteenlopende managementteams bijgestaan in de groei van hun organisatie. Voorafgaand aan Gate is hij actief geweest in M&A in zowel New York als ook bij een echt Rotterdams familiebedrijf. 

Lees verder
02Vorkje prikken met HP

De plussen van HP

Waar HP positieve energie van krijgt? Ambitieuze ondernemers en managementteams die hun bedrijf naar een volgend niveau willen tillen. Om met hen om tafel te zitten, de mogelijkheden te bespreken en vooral hun energie voor ondernemen te voelen. Echt contact, daar houdt hij van. Die energie brengt hij ook over op anderen; wanneer HP eraan komt weet je zeker dat je altijd een open, transparant en empathisch gesprek ingaat. Met een goede dosis humor, als het even kan.

Bij HP zit je gebakken

Als HP niet in de weer is met zijn kersverse gezin, dan vind je hem in de keuken om zijn vrienden en familie flink in de watten te leggen. Hij is graag actief in de bergen, zo staat hij met veel plezier op de ski’s of is hij aan het hiken. Als het te combineren is met het bourgondische leven is HP zeker van de partij.

Krijg jij ook positieve energie van groei en ondernemerschap? En wil je eens van gedachten wisselen? Bel HP!

03Ons team

Mijn collega's

Werken met Gate betekent aandacht en positieve energie. Oprechte betrokkenheid en een goed gevoel. Een constant, hoog tempo. Een duidelijk plan, én creativiteit. Oog voor mensen en nieuwe mogelijkheden.

Werken bij