Bij Gate Invest voegen wij op verschillende manieren waarde toe bij de bedrijven waar wij mee samenwerken, om daarmee gezamenlijk groei te realiseren. Eén van deze manieren is middels onze Creative Studio, die een bijdrage kan leveren aan het verder ontwikkelen van de commerciële strategie van een onderneming, met name voor zover marketing daar een belangrijke rol bij speelt. De projecten waar de Studio op werkzaam is zijn zeer gevarieerd; bijvoorbeeld de creatie van een nieuwe pitchstijl, verbetering van de online marketingstrategie, of de ontwikkeling van een nieuwe corporate identity.

Onze collega’s van de Studio zijn volledig gecommitteerd en werken niet voor externe opdrachtgevers. Hierdoor begrijpen zij de gemeenschappelijke doelstelling van de specifieke onderneming en van Gate Invest als investeerder, en kunnen zij betrokken en snel handelen. Het is de ambitie om de werkgebieden van de Creative Studio over tijd te laten doorontwikkelen en daarmee verdere expertise aan het team toe te voegen.

Conceptontwikkeling

Conceptontwikkeling

Wij hebben veel ervaring met de (door-)ontwikkeling van concepten, zowel voor B2C als B2B doeleinden. Dit kan met name relevant zijn voor innovatie, activatie of onderscheidend vermogen binnen een onderneming.

Content

Content

Het vertellen van een goed verhaal begint bij een goede contentstrategie. Wij kunnen een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de juiste content, welke past bij de identiteit van de onderneming, bijvoorbeeld voor een website of pitch.

Design

Design

De vormgeving van on- en offline uitingen is een belangrijke gemeenschappelijke deler van onze werkzaamheden, variërend van een website tot een volledig ontwikkelde corporate identity

(Re)branding

(Re)branding

Wij geven ondersteuning bij het (opnieuw) in de markt zetten van een onderneming, een merk of een product, zowel extern naar (potentiele) klanten als intern naar werknemers en andere stakeholders.